آرشیو شماره‌های مجله

آرشیو شماره‌های مجله
لطفا برای دریافت شماره‌های مجله روی عکس کلیک کنید

۱۳۹۴ فروردین ۱۸, سه‌شنبه

آشنایی شریکتان با خانواده[1]

پرونده ویژه: دگرباش بودن، رابطه داشتن (شماره یازدهم، فروردین و اردیبهشت 93)



وقتی پس از مدتی شما و شریکتان بیشتر از قبل به هم نزدیک می‌شوید، شاید بخواهید او را با خانواده‌تان آشنا کنید. این تصمیم دشواری است و می‌تواند تأثیر زیادی در رابطه شما داشته باشد. مهم‌ترین معیار تصمیم‌گیری شناخت شما از خانواده و پیش‌بینی نوع برخورد آن‌ها خواهد بود. در این مقاله به نکاتی برای موفقیت در این کار اشاره می‌کنیم. (این کار در شرایط فعلی ایران توصیه نمی‌شود، اما اگر تصمیم گرفتید چنین کنید، این مقاله را حتما بخوانید.)

اطمینان پیدا کنید که شریک شما آماده روبرویی با خانواده‌تان است
معرفی فرد مهم زندگی‌تان به خانواده قدم بزرگی است. شما باید قبل از هرگونه تصمیم‌گیری باهم صحبت کنید و مطمئن شوید شریکتان هم با این کار موافق است و احساس راحتی می‌کند. به هرگونه درنگ، مقاومت و یا تشویش در رفتار شریکتان که یک عامل هشداردهنده است توجه کنید.

به خانواده تذکر ویژه دهید
درصورتی‌که برای خانواده‌تان آشکارسازی کرده‌اید، پیش از رودررو کردن خانواده و شریکتان، با خانواده‌تان صحبت کنید و به آن‌ها بگویید که قصد انجام چنین کاری را دارید. به برخورد اولیه آن‌ها و حالاتی که از خود نشان می‌دهند توجه کنید. برایشان توضیح دهید که شریکتان و نتیجه این ملاقات چقدر برایتان مهم است. به این نکته توجه کنید که حتی اگر خانواده شما آشکارسازی شما را پذیرفته باشند، ممکن است آمادگی آشنایی با شریک شما را نداشته باشند.

آشکارسازی را با این مسئله ترکیب نکنید
شاید از نظر شما راحت‌تر باشد که هنگام آشکارسازی برای خانواده‌تان، شریکتان همراهتان باشد، ولی اصلاً روش خوبی نیست. آشکارسازی مربوط به شما و خانواده است و خانواده‌تان درست مثل خودتان نیاز به زمان دارند تا با این موضوع کنار بیایند. به آن‌ها احترام بگذارید و زمان لازم را در اختیارشان قرار دهید تا قبل از آشنایی با شریکتان، احساس شما را قبول کنند.

از روش‌های مناسب استفاده کنید
سعی نکنید از آشنا کردن شریک و خانواده‌تان به‌عنوان ابزاری برای آزادی کامل رفت‌وآمد در خانه استفاده کنید. همچنین تهدید خانواده به اینکه بدون توجه به نظر آن‌ها با شریکتان به خانه‌خواهید آمد اصلاً مناسب نیست و اثر خوبی ندارد. سعی کنید با خانواده‌تان در مورد اینکه چقدر برایتان مهم بوده که شریکتان را بشناسند صحبت کنید و اینکه این اتفاق چقدر زندگی شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تهدید و بحث کردن، فقط باعث می‌شود آن‌ها حالت تدافعی بگیرند. سعی کنید از روش‌های مسالمت‌آمیز استفاده کنید.

یخ جمع را آب کنید!
ممکن است مدتی طول بکشد تا خانواده و شریکتان باهم احساس راحتی کنند. با تعریف خاطرات خانوادگی یخ جمع را آب کنید و شریکتان را هم به شکلی وارد صحبت کنید. همین‌طور می‌توانید داستان‌هایی از رابطه‌تان تعریف کنید. شوخی و خنده را فراموش نکنید.

ایجاد حس امنیت خاطر در شریکتان
شریک شما ممکن است در اولین دیدار با خانواده شما اضطراب شدیدی داشته باشد. ممکن است او حس تنهایی و ترس داشته باشد. شما خانواده‌تان را می‌شناسید و می‌توانید رفتار و بازخورد آن‌ها را پیش‌بینی کنید، ولی شریکتان توانایی این کار را ندارد. اگر شریکتان دنبال راه فراری می‌گردد، کافی است با او صحبت کنید و او را از این بابت مطمئن کنید که هر کاری می‌کنید تا او احساس راحتی کند.

اگر شرایط مناسب نیست پافشاری نکنید
اگر احساس می‌کنید شرایط مناسب نیست و هیچ‌چیز طبق برنامه پیش نرفته، معرفی شریکتان را به تعویق بیاندازید. همیشه یک‌راه فرار برای چنین شرایطی قرار دهید. اگر اضطراب، شوک و خشونت زیادی در جمع احساس کردید، بدون هیچ صحبتی فقط بابت شام تشکر کنید و از جمع خارج شوید. در ضمن فراموش نکنید که در این حالت حتما شریکتان را تا منزل همراهی کنید.
و در آخر اگر همه‌چیز درست پیش رفت از خانواده و شریکتان تشکر کنید و به آن‌ها بگویید که چقدر از اینکه دو بخش مهم از زندگی‌تان با هم ادغام شدند حس خشنودی دارید. در ضمن به خودتان افتخار کنید که این قدم دشوار را با موفقیت برداشتید.



ترجمه: سینا پارسا

[1] http://gaylife.about.com/od/gaysexadvice/a/boyfriendparent.htm

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر